Csalódtál a Herpeszkenőcsökben?
Próbáld ki a Herstat-ot!

Megoldás

HERSTAT®: MEGOLDÁS AZ ELSŐ PILLANATTÓL A GYÓGYULÁSIG

Megbízható klinikai kutatások bizonyítják, hogy a Herstat® ajakherpesz kenőcs a herpeszfertőzés minden szakaszában hatásosan enyhíti a betegség kellemetlen tüneteit és jelentősen meggyorsítja a gyógyulás folyamatát. Annak érdekében, hogy szemléletesen be tudjuk mutatni a Herstat® kenőcs hatékonyságát, röviden összefoglaljuk azoknak a kutatásoknak az eredményeit, amelyekben a propoliszos herpesz kenőcs mérte össze gyógyító erejét az ártalmatlan, valós hatóanyag nélküli (placebo) termékek hatásával. A kutatás és annak eredményei röviden összefoglalva:

  • A kettős klinikai kutatásban összesen 68 ajakherpeszes beteg vett részt (35 beteg a „placebo”, 33 beteg pedig a „Herstat®” csoportban).
  • A betegek a kísérlet teljes ideje alatt pontosan ugyanazt a kezelést kapták: naponta 5 alkalommal kezelték herpeszeiket és részletes naplót vezettek a változás folyamatáról, valamint a fájdalom mértékének csökkenéséről.
  • Az eredmények önmagukért beszélnek! A kezelt betegek feljegyzéseiből minden kétség nélkül kiderült, hogy a propoliszos kenőcs kiugróan jól teljesített és bebizonyította: képes hatásos és gyors gyógyulást biztosítani a herpeszfertőzött betegek számára.