Csalódtál a Herpeszkenőcsökben?
Próbáld ki a Herstat-ot!

Herstat

EGYSZERŰ ÉS GYORS MEGOLDÁS: HERSTAT®

Amint szervezetünk ellenálló képessége meggyengül, az addig észrevétlenül lappangó herpesz kórokozók – hólyagos formában – szinte azonnal aktiválódhatnak, és látható formában is megjelenhetnek az ajakszélen vagy az orrnyílásban. A hosszadalmas és gyakran rendszeresen visszatérő betegség sajnos nemcsak fájdalmas, de szinte minden esetben jelentősen meg is nehezíti mindennapi életünket, befolyásolja komfortérzetünket, megjelenésünket. Az ajakherpesz nemcsak fájdalmas és kellemetlen vírus, hanem negatív esztétikai hatásainál fogva letörve az önbizalmat akár lelkileg is megviselheti az embert.
Itt érdemes azonban megjegyezni a herpeszkezelés első számú aranyszabályát: minél hamarabb kezdjük el a terápiát, minél hamarabb avatkozunk be a vírusok szaporodásának folyamatába, annál hamarabb érünk el látható eredményt és hagyjuk magunk mögött a vírussal járó kellemetlenségeket. Ezért érdemes a terápiát a lehető legkorábban megkezdeni – gyakorlatilag abban a pillanatban, amikor megérezzük ajkunkon vagy bőrünkön annak feszülését, bizseregését.
Amennyiben elmulasztanánk a herpesz kialakulásának első pillanatait, ne essünk kétségbe! Odafigyeléssel, megfelelő kezeléssel, így például a Herstat® kenőcs rendszeres használatával a herpesz bármely szakaszában hatékonyan hozzá lehet járulni a kialakult herpesz gyógyulásához.